Duikopleidingen

Bij Submarine sta je nooit stil in je ontwikkeling als duiker. We zijn trots dat we een zeer ruim aanbod aan duikopleidingen kunnen bieden, waarbij een begeleiding op maat centraal staat. Of je nu beginner bent of technisch duiker, bij Submarine wordt je altijd volledig begeleid door professionele duikinstructeurs.

 

Ontmoet de instructeurs

Wil je leren duiken of ben je toe aan de volgende stap in je duikavontuur? Neem dan contact op en kom eens langs voor een vrijblijvende training. Zo kun je instructeurs ontmoeten en direct vragen stellen over de opleiding.

Neem contact op

NOB-opleidingen

We bieden opleidingen aan volgens de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) voor het recreatieve 1, 2, 3 en 4-sters brevet. Ook verzorgt Submarine opleidingen in alle specialiteiten, zoals decompressieduiken, digitale onderwaterfotografie, driftduiken, droogpakduiken, grotduiktechnieken, ijsduiken, nitrox, onderwaterbiologie, onderwateroriëntatie, redden en wrakduiken. Daarnaast begeleiden we instructeursprogramma’s tot 2* NOB-instructeur.

Free Dive-opleidingen

We bieden momenteel geen reguliere opleidingen. Wel kan er in overleg advies gegeven worden over een maatwerk traject. Verder word er wekelijks getraind met een groepje fanatieke freedivers in het zwembad, worden er uitstapjes naar diepe zwembaden georganiseerd en word er in de zomermaanden in onze opleidingsplas “Het Weijckermeer” getraind (20m diep maximaal).

DAN-opleidingen

We bieden het volledige Divers Alert Network (DAN) programma, inclusief instructeursopleidingen. Dit zijn opleidingen op het gebied van veiligheid en eerste hulp bij duikongelukken, zoals zuurstof toedienen, Basic Life Support (BLS) en AED (defibrillator). Met een mooie zin, opleidingen tot zelfredzaamheid en redzaamheid van je omgeving! Goed om te weten is dat DAN een wereldwijd erkende organisatie is.

De NOB stelt als modules de DAN BLS (Basic Life Support) en DAN AED (Automatic External Defibrilation) verplicht. Vanuit Submarine raden we aan ook de modules DAN BLS (Basic Life Support), DAN FA (First Aid) en DAN (Advanced) O2 aan, omdat wij als Submarine hebben geïnvesteerd in een geavanceerde zuurstofkoffer volgens DAN-normering. Deze dient ook correct gebruikt te kunnen worden door de leden of instructeurs in geval van nood of bij clubduikactiviteiten.

 

Tarieven

Per 1 jan 2024

Duikend lid: Jaarlijks €70,=  en maandelijks €6,00.
Volledig lid: Jaarlijks €70,=  en maandelijks €15,00.

(Voor elke lidmaatschapsvorm geld de eis dat het lid minimaal 1 jaar lid blijft van de Duikvereniging Submarine bij aanvang van het lidmaatschap en/of opleiding.)

 

Scubadive-opleidingen

 

1-ster NOB € 250,00
2-ster NOB € 150,00
3-ster NOB incl. redden € 200,00
4-ster NOB €   35,00

De kosten van deze opleidingen zijn inclusief boek en brevetkaart.

Specialisaties

Prijs op aanvraag

Driftduiken  
Nitrox  
Gevorderd Nitrox  
Droogpakduiken  
IJsduiken  
Decompressieduiken  
Onderwateroriëntatie  
Zoeken en bergen  
Wrakduiken  
Grotduiktechnieken in open water  
Redden  
DAN Basic Life Support  

De kosten van deze opleidingen zijn inclusief boek en brevetkaart en exclusief aanvullende kosten (denk aan het afhuren van een boot, speciale gassen etc.).