Bestuur en commissies

Bestuur

Het huidige bestuur is gevormd in november 2011 en bestaat uit ervaren duikers die Submarine een warm hart toe dragen. Zij gooien hun expertise in de strijd om Submarine een begrip te laten zijn in duikend Tilburg en omstreken.

Joeri Vinkx
Marcel
Marcel van Dooremalen

Erik Borger
Bestuurslid

Patrick Cruijssen

Kees Verwater
Bestuurslid en Webmaster

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit leden met een passie voor duiken en het is hun streven de door de verenging gearrangeerde evenementen te coördineren. De evenementen zijn uiteenlopend van familieweekenden tot duikweekenden, wrakduiken, excursies, tot barbecues. Natuurlijk worden zij met raad en daad bijgestaan door de vele gemotiveerde leden die Submarine rijk is.

Lambert
Lambert Sweegers
Adrian
Adrian Mainka
Erik
Erik Sweegers

Trainingscommissie

De trainingscommissie verzorgt de opleidingen, zwembad- en de buitenwatertrainingen. Het is een team van duikinstructeurs die gekwalificeerd zijn opleidingen te verzorgen volgens de normeringen die gelden voor diverse duikorganisaties, waaronder NOB, AIDA, IANTD, TDI en DAN.

Hans
Hans Paapen